Nøgne Ø i Taxfree-utvalget

Nøgne Ø i Taxfree-utvalget

Å handle øl i taxfreebutikkene på norske flyplasser har så langt vært ensbetydende med pils. Riktignok har det det siste året også vært mulig å kjøpe tysk hveteøl når du skal til eller fra utlandet, men totalt sett må utbudet sies å ha vært labert. Det blir det en slutt på nå.

Nå kan Assortment Manager Martin Arentz i Travel Retail Norway AS bekrefte at også Nøgne Ø er på vei inn i taxfree-hyllene. På Kjevik i Kristiansand er ølet allerede ankommet hyllene, og i løpet av denne uken får også Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo leveringer fra Nøgne Ø.
Foreløpig er det tre av bryggeriets bestselgere som tilbys, nemlig Nøgne Ø Porter (kr 49,-), India Pale Ale (kr 49,-) og Imperial Stout (kr 55,-)
Disse kommer de sedvanlige 0,5 literflaskene.

Martin Arentz utelukker ikke at utvalget kan forsterkes med flere øl fra norske mikrobryggerier i løpet av sommeren.

Skriv en kommentar