10-årsjubileum for Venner av Nøgne Ø

10-årsjubileum for Venner av Nøgne Ø

Fakta

Venner av Nøgne Ø (VANØ) er som navnet sier en venne-forening for et spennende mikrobryggeri som startet opp i Grimstad våren 2003. De er en frittstående forening uten noen kommersielle eller forpliktende forbindelser til selve bryggeriet, men ønsker å være et bindeledd for personer med interesse for ølet som brygges der. Foreningen ønsker ikke å være tilhengere av bare ett bryggeri, men Nøgne Ø representerer et så positivt steg i riktig retning at de mener det er verdt sin støtte.

I dag feirer Venner av Nøgne Ø (VANØ) sitt 10-årsjubileum på bryggeriet. Det er lagt opp til en fest for vennene og ansatte på bryggeriet, med god mat, godt øl, musikk og sikkert noen taler og andre innslag. I tillegg har VANØ plukket ut en gjeng med dyktige hjemmebryggere som vil stå på en egen stand under jubileumsfesten og servere smaksprøver på forskjellig øl. Disse var samlet 1.mai for å lage et spesielt jubileumsbrygg til festen. 80 liter Saison ble brygget og tilsatt en rekke forskjellige humler. Ølet som blir på mellom 6 og 7% skal lagres både på fat og cask slik at man får kjenne forskjellen på disse to.

Ellers blir vi ikke overrasket om bryggeriet selv serverer noe godt fra sin produksjon.

Som vi tidligere har omtalt er kveldens jubileumfest for lengst utsolgt. Ølportalen gratulerer med jubileet og ønsker foreningen lykke til videre!

Skriv en kommentar