Undersøkelse om nordmenns ølkonsum

Undersøkelse om nordmenns ølkonsum

Vi har fått en henvendelse fra Adrien Auroy som er i sluttfasen med sin avhandling om forbrukermønsteret hos norske ølkonsumenter, og fransk øl. Han trenger flest mulige svar på sine spørsmål for å få så bredt beregningsgrunnlag som mulig, så spre gjerne linken til dine kontakter.

Hjelp Adrie; sett av et par minutter til å svare på undersøkelsen her!

Vis 4 kommentarer

 1. Hvis vi «ølhunder» blir dominerende i den undersøkelsen, får han nok et litt høyere resultat på forbruk enn det som er representativt LOL

 2. Det ser ut som den gode mr. Auroy har planer om å selge oss øl. Ikke noe galt med det i seg, men litt misledende er det vel å presentere det som en «undersøkelse om nordmenns ølkonsum»

  For referanse:
  http://blog.parisinsights.com/tag/adrien-auroy/

  1. Det var slik den ble presentert for oss, og vi beklager om vi ble misledet. Uansett dreier det seg fortsatt om øl, så notisen og undersøkelsen forsvarer sin plass.

 3. Hi, thank you very much for your answers!!
  To clarify some shadow spots, I work for a handcraft brewery in britany, but our size is two small for the moment to go abroad (actually we sell 90% of our 10.000hectolitres in britany). It would be too risky for us to go in a such market as norway can be with our actual production capacity. Nonetheless my studies are «export and food business» so for my thesis I had to put me in the situation of «what do I do if we want to go in Norway». I’m leading the same research on the italian market. The aim also is to compare those 2 cultures regarding to a common product: beer. So I hope I clarified my intentions and I reassure you, actually we are too weak to come to your market. don’t hesitate to ask me questions if you want. bye

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.