Premiére på Beer Hunter: The Movie

Melkebaren i Sandnes blir den første puben som viser filmen om øl-legenden Michael Jackson, Beer Hunter: The Movie.

Premiére på Beer Hunter: The Movie

Regissøren John R. Richards hadde før sitt møte med Michael Jackson laget en TV-serie om vin. Han fulgte Michael på flere reiser de siste årene av hans liv. Da Michael gikk bort i 2007 satt John på masse materiale som han følte både ølverdenen og fansen fortjente å se. Derfra begynte en ny reise for å dokumentere Michael sitt ettermæle. Etterarbeidet og ferdiggjøring av filmen tok årevis, dette ble betalt gjennom innsamling av penger på internett fra Michael sine fans.

Garrett Oliver fra Brooklyn Brewery beskriver han i The Oxford Companion To Beer som «The single most influential voice in food and drink of the 20th century.» Michael omtales også som «The spiritual father of the early microbrewing movement.» Store ord fra en stor brygger.

Ølbloggerene i Die By The Beer hadde for noen måneder tilbake et intervju med filmmakeren, dette kan leses her.

Prisen for filmen er kr 100, og det er i tillegg hyggelige priser på øl i baren.

Facebook-eventen med mer informasjon finner du her.

Vel møtt!

beerhunter1

Skriv en kommentar