Gahr Smith-Gahrsen blir bryggmester

Gahr Smith-Gahrsen blir bryggmester
Gahr under brygging hos Kinn tidligere i år

Gahr klar for brygging

En av landets mest profilerte hjemmebryggere, Gahr Smith-Gahrsen annonsert i dag på hjemmebryggerforumet Norbrygg at han starter som bryggmester på nystartede Syv Fjell Bryggeri. Bryggeriet er foreløbig i planleggingsstadiet, og har som mål å være i full gang før jul.

Gahr Smith-Gahrsen er kjent fra sine mange år i Norske Hjemmebryggerforening, samt en halvdel av kontraktsbryggeriet ABC Brewing. Han har tidligere vunnet NM i Hjemmebrygging, noe som resulterte i ølet Andhrímnir Barley Wine. Ølportalens redaksjon gratulerer Smith-Gahrsen, og ser frem til Bergens første produksjonsbryggeri i nyere tid.

Vis 3 kommentarer

  1. Teknisk sett er det vel Baran Bryggeri som er Bergens første produksjonsbryggeri i nyere tid – selv om de foreløpig kun produserer øl til sin egen pub. Men dette blir nok et bra prosjekt, gleder meg til at ting kommer på plass for Gahr & Co. 🙂

    1. Uttrykket er kopiert fra Gahrs egen post.
      Men om man snakker teknisk, så er Baran Bryggeri en bryggeripub, mens Syv Fjell kommer til å være et rent produksjonsbryggeri. Men vi er enige om at det blir godt å få dem igang 🙂

  2. Da er det Gahr som har blingset – Baran (som jeg har skrevet om for Ølgjerd tidligere) er ingen bryggeripub – bryggeriet ligger ute i Fana og puben midt i byen. Dessuten har de lisens til å selge på linje med andre bryggerier. Misforståelsen kommer av at de *foreløpig* bare brygger til salg i egen pub. Men dette er jo kanskje litt flisespikkeri, så jeg skal gi meg nå… 😛

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.