Tom Young forlater Ølportalen

Tom Young forlater Ølportalen

Da vi startet Ølportalen 1. januar i år bestemte vi oss for at redaktøransvaret skulle gå på rundgang blant oss. Redaktørrollen skal innehas for et halvt år av gangen. Naturlig nok var det vår primus motor Tom Young som først tok denne rollen. Vi i redaksjonen var dermed innstilt på at Toms halvårsperiode var over 30. juni, men falt omtrent av barkrakkene da han forkynte at han på samme tidspunkt kom til å forlate Ølportalen helt og totalt. Til alt overmål lot han oss sitte på pinebenken noen dager før han fortalte oss den egentlige årsaken. Ting ble da straks litt klarere og gjennom dette intervjuet vil vi prøve å gi dere den samme innsikten.

Hvorfor forlater du nå ølportalen?

Det er fordi jeg nå har blitt tilbudt en fantastisk spennende jobb som Markedsansvarlig i Nøgne Ø. Jeg trakk raskt konklusjonen at en slik stilling ikke lar seg kombinere med å skrive om øl på hverken Ølportalen eller min egen ølblogg, Kjempetorskens ØL-blogg.

Er dette drømmejobben?

For meg er det definitivt det! Jeg får jobbe med produkter som jeg har et lidenskapelig forhold til, samtidig som bryggeriet er i en meget spennende fase, med sterk vekst og store utvidelsesplaner.

Fra mitt arbeid med Ølportalen og egen ølblogg har jeg også blitt kjent med mange av de ansatte på bryggeriet, og jeg gleder meg virkelig til å jobbe med så mange kreative og hyggelige mennesker.

Nøgne Ø er norges mest anerkjente bryggeri og har også et meget godt navn i utlandet. Kommer du til duk og dekket bord?

Både ja og nei. Et meget godt grunnlag er lagt, men bak et godt navn ligger det mye hardt og kontinuerlig arbeid. Ingenting kommer av seg selv, og merkevarebygging, tillitt og kundetilfredshet er noe som må pleies og vedlikeholdes hele tiden.

Har du definert mål for ditt arbeid som du ønsker å dele med leserne?

Nei, det er nok for tidlig å sette definerte mål allerede nå. Jeg skrev under kontrakten sent i forrige uke, og vil ha min første arbeidsdag på Nøgne Ø fra 1.oktober. Da vil jeg i samarbeid med den daglige ledelsen finne en arbeidsform og sette opp mål for stillingen.

Du er en godt etablert med hus, kone og katt i Oslo, mens Nøgne Ø holder til i Grimstad. Hvordan ordner dere dette praktisk?

Jeg vil fremdeles bo i Oslo. Oslo er jo det største markedet til Nøgne Ø i Norge, så det vil være naturlig at jeg er en del her. Samtidig vil jeg selvfølgelig være mye i Grimstad. Kontakten med kollegaene er viktig

Er det litt vedmodig å forlate Ølportalen nå når vi har kommet så godt i gang?

Det er det selvfølgelig. Det har vært et fantastisk morsomt halvår, og jeg synes vi har fått til mye, spesielt med tanke på at vi alle har gjort dette på vår fritid. Det har vært fantastisk givende å «jobbe» med en så dedikert og entusiastisk gjeng og jeg håper og tror at dere kan utvikle Ølportalen til å bli enda bedre i fremtiden.

Jeg kan vel samtidig takke dere alle for et godt samarbeid i det gode øls tjeneste. Ikke minst må jeg takke alle leserne våre. Interessen for Ølportalen har overgått våre forhåpninger og jeg vil gjerne takke for alle tips, tilbakemeldinger og kommentarer.

Har du noen gode råd på veien til oss som fortsetter driften av Ølportalen?

Drikk mer Nøgne Ø 😉

Vi takker for tipset, ønsker deg lykke til i ny jobb og lover at vi i fellesskap skal gjøre vårt beste for å fylle det tomrommet du nå etterlater i Ølportalens redaksjon, samtidig som vi håper den økte reisevirksomheten gir flere muligheter til en trivelig samtale over en kvalitetsøl også for oss som er stasjonert utenfor Oslo.

Skriv en kommentar