Lervig og SKAGEN feirer jubileum med gratiskonsert

Lervig og SKAGEN feirer jubileum med gratiskonsert

Pressemelding:

Lervig jubileums konsert

Jubileumsbedrifter feirer – byen får gaven

To av byens mest innovative og kompromissløse bedrifter feirer til sammen 30 år og markerer med å gi en festkonsert til innbyggerne.

SKAGEN Fondene og Lervig Aktiebryggeri markerer sine jubileer med en gave til byen. Torsdag

22.august kl 19.30 spiller tre norske storheter konsert på Torget:
Jarle Bernhoft, Susanne Sundfør og elektronikasuksessen Röyksopp.

Siden debuten i 1998 har Röyksopp hatt utsolgte turneer over hele verden. De har opptrådt på Hollywood Bowl to ganger, produsert album som har toppet listene i mange land, inkludert 4 listetopper i Norge.
Duoen har vunnet  MTV Europe Award for Best Video (Remind Me), syv Spellemannpriser, vært nominert til Grammy Awards i 2009 (Best Remixed Recording, Non-Classical, «The Girl And The Robot (Jean Elan Remix)») og en Brit Award i 2003 (Best International Group).
De har remixet sanger fra store artister som Lady Gaga, Coldplay, Depeche Mode og Kings Of Leon, og skrevet musikk for artister som Robyn, Lykke Li, Susanne Sundfor and Karin Dreijer-Andersson (Fever Ray / The Knife).Med bakgrunn fra clubscener og med stor interesse for italo-disco, kombinerer Röyksopp det uventede med det kjente. Godt plassert i sjangeren synth-pop, men med sidesprang over i kraut-rock og eksperimentell synth fra 70-tallet, er Röyksopp de sanne pionerer og deres gjenkjennelige sound helt unik.

http://royksopp.com/

Med bakgrunn fra rockebandet Span, overrasket Jarle Bernhoft mange med sin solodebut ”Ceramik City Chronicles” i 2008. Andre studioplate kom 31. januar 2011 og ”Solidarity Breaks” har høstet strålende kritikker. Jarle Bernhoft er kritikerrost som komponist, låtskriver og vokalist. Live er han intet mindre enn overveldende, alene eller med sitt band bestående av det ypperste av musikere vi har her til lands. På Spellemann 2011 vant Bernhoft prisen for «Beste Mannlige Artist» samt at han ble kåret til «Årets Spellemann». http://bernhoft.org/

slo igjennom med et brak under Bylarm i 2006, og anses av mange som et unikt musikalsk talent. Flere og flere fikk øynene opp for den unge vestlendingen etter flere vellykkede konsertopptredener. Hun mottok også Spellemannsprisen for “årets artist” i 2007.
Tittelkuttet fra andrealbumet, ”The Brothel”, ble møtt med unison hyllest da det ble sluppet som første single. Både VG og Dagbladet trillet sekser for singelen. Sundfør kom ut med sitt tredje studioalbum ”The Silicone Veil” i fjor. Første drypp fra albumet – ”White Foxes” – ble umiddelbart godt mottatt av kritikere, bloggere og kvitrende fans verden over. http://susannesundfor.com/

Selskapene er stolte over å kunne presentere nettopp disse norske artistene. De har gått sine egne veier, våget å satse på det de tror på, og er ikke redd for å ta sjanser og gripe spennende muligheter. Det er med glede SKAGEN og Lervig inviterer byens befolkning til å oppleve Susanne Sundfør, Jarle Bernhoft og Röyksopp, artister med stor suksess og oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt.

Konserten er gratis og åpen for alle.

Skriv en kommentar