Kinn Bryggeri søker ny brygger

Kinn Bryggeri søker ny brygger

kinn_logo-bredKinn Bryggeri har nylig flyttet inn i nye lokaler, og mangedobblet sin produksjonskapasitet. De har lenge hatt leveringsproblemer, og endelig har de muligheten til å tilfredsstille enda flere ganer rundt om i det ganske land. Som et resultat av dette, og at en av deres bryggere slutter, søker de nå ny brygger på heltid. Følgende har blitt postet på Kinn Bryggeri sine hjemmesider:

Har du lyst til å jobbe med handverksøl? Kinn Bryggeri er lokalisert i Florø og har på få år blitt eit av dei leiande handverksbryggeria i Noreg. Vi har nyleg flytta inn i nye og større lokale. Då ein av bryggjarane våre sluttar og vi utvidar produksjonen, treng vi ein ny bryggjar i 100% stilling.  Jobben inneber bryggjing, tapping, halde ølsmakingar og noko lagerarbeid. Vi er primært på jakt etter ein person med utdanning og erfaring i faget, men entusiastar utan dette kan også søkje. Lønn og arbeidstid etter avtale og tariff. Kontakt dagleg leiar Espen Lothe på el@kinn.no eller 47933191 for meir info om stillinga. Søknadsfrist 1.8.

Skriv en kommentar