Sveriges første ølmagasin publiseres i dag

Sveriges første ølmagasin publiseres i dag

Første utgave av c/o Hops. Bildet er gjengitt med tillattelse fra c/o Hops

Første utgave av c/o Hops. Bildet er gjengitt med tillattelse fra c/o Hops

Første utgave av c/o Hops. Bildet er gjengitt med tillattelse fra c/o Hops

Ølblogger-miljøet i Sverige har lenge vært av aller høyeste kvalitet, og Beer Sweden annonserte for en tid tilbake at de ble det første digitale ølmagasinet i Sverige. Og i dag sendes den første utgaven av c/o Hops ut til øltørste svensker.

Det er den tidligere ølbloggeren Pelle Stridh fra «Allt om Öl» som er primus motor bak prosjektet. Pelle står også bak en ølfestival med samme navn, og er deleier i et utested i Sverige. Det er med andre ord en nevenyttig mann som står bak magasinets, som inntil videre bare kan bestilles via hjemmesidene.

Det er ingen tvil om at det svenske ølmarkedet har kommet langt, og dette er gode eksempler på dette. Ølskole, øl og mat, bryggerireportasjer og hjemmebrygging er bare noen av tingene magasinet vil inneholde, og det er ikke noe annet å gjøre enn å gratulere Pelle og resten av redaksjonen med et flott prosjekt. Vi håper vi får se noen av utgavene også her til lands.

Skriv en kommentar