«Hello My Name is Mette Marit»

«Hello My Name is Mette Marit»

Det er god britisk tradisjon å brygge hyllestøl når de kongelige har noe å feire. BrewDog følger tydeligvis med på hva som skjer med de kongelige også utenfor De Britiske Øyer, og har nå lansert «Hello My Name is Mette Marit».  I passende tid til vårt kronprinspars 40-årsfeirng. Ølet er siste tilskudd til serien som er baserer seg på «Hello My Name Is Ingrid» og beskrives som ikke fullt så uskyldig som det førsteinntrykket det gir. Noe som nok kan henge sammen med alkoholinnholdet på 8,2%.

Videre beskrivelse er:

«En forførerisk kropp av malt og en yppig mengde Citra, Nelson Sauvin og Bramling Cross humle har blitt lagt til friske norske  tyttebær for å få frem ølets frekke avslutning.  Dette en en humlerik eksplosjon i røde bær, som beste nytes med et imitert pust av aristokratisk arroganse og en dose ubunden optimisme.»

Dersom du føler for tettere kontakt kan «Mette Marit» bestilles fra BrewDogs nettbutikk. Om ølet blir offisielt festivaløl under kronprinsparets private musikkfestival, eller om det noen gang kommer til Norge i det hele tatt, vet vi i skrivende stund ikke noe om. Det vi imidlertid blir mer og mer overbeviste om er at gjengen bak BrewDog er meget gode på markedsføring.

Vis 4 kommentarer

  1. Regner med at denne skal brukes til utagerende festing i belastede miljøer. 😉

  2. «(…)eller om det noen gang kommer til Norge i det hele tatt, vet vi i skrivende stund ikke noe om.»

    Ser sånn ut, men ved et annet navn:
    «We are also sending this beer to Norway. In Norway it will be known as ’Hello, my name is Censored’. You can make up your own mind as to why.». Litt dårlig reaserch her, kanskje? tok 3 sek med google… teksten er fra RateBeer)

    1. Som nevnt i artikkelen er BrewDog gode på markedsføring. Eksempelvis står det også på Ratebeer at deres Ghost Deer kun kommer til å bli tilgjengelig «on tap». Dette ølet er i ettertid observert på flasker. Dermed oppfatter vi ikke kommentaren, som er hentet fra deres blogg, som noen som helst bekreftelse på at ølet blir kommersielt tilgjengelig her i landet. For at det skal skje må også noen importere det og distribuere det. HoReCa-distributøren har ennå ikke svart oss på om de kommer til å ta den inn i sitt sortiment.

  3. Rett og slett smakløst

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.