Balder Brygg og Beer Enthusiast

Balder Brygg og Beer Enthusiast

Beer

Pressemelding:
Balder Brygg og Beer Enthusiast innleder nasjonalt samarbeid

Som en del av Balder Brygg sin ekspansjon har det nå blitt inngått
et samarbeid med ølgrossisten Beer Enthusiast, for å gi Balder
en riksdekkende distribusjon.

Balder logo

Balder Brygg har i løpet av sitt første driftsår høstet gode tilbakemeldinger og har ønsket bedre distribusjon i Norge. Etter
noen travle dager under ølfestivalen BEER13 startet samtalene med ølgrossisten Beer Enthusiast, noe som har resultert i et formalisert samarbeid som vil starte fra høsten av. Med et felles mål om å bygge bevistheten hos det norske folk rundt håndverksøl, var et samarbeid et naturlig steg for begge bedriftene.

Samarbeidet vil involvere alle leddene i bryggeriets hverdag med
unntak av produksjon, men vil ha et hovedfokus på distribusjon. En
økt tilstedeværelse i restaurantmarkedet vil være et naturlig resultat,
da Balder Brygg presenterer produkter som er unike i bransjen med
sine undergjærede øl. Også dagligvare vil være et fokusområde, der nordmenn endelig vil kunne få servert en håndlaget pils igjen. Balder Brygg vil være å finne i Vinmonopolets hyller iløpet av vinteren, der
deres sterkøl vil bli representert. Dette gjelder i første omgang
Sognapils Extra, Bergen Pale Ale og Balder Porter.

Om Balder Brygg

Balder Brygg startet 16. juni 2012, og holder til i Leikanger, administrasjonssenteret for Sogn og Fjordane. Initiativtakerne bak bryggeriet er Knut Njøs, Øystein Meland og bryggmester Joar Njøs. På kort tid har bryggeriet gjort seg bemerket for sine undergjærede øl, som er bryggeriets spesialitet, en foredling av det hjemmebrygg som har vært produsert i denne delen av vårt land i mange hundre år.

Om Beer Enthusiast

Beer Enthusiast startet 12. april 2012 og har på kort tid blitt en av landets ledende aktører innen håndverksøl. De er spesialiserte på privateide håndverksbryggerier fra hele verden, og jobber i dag med 3 andre norske bryggerier.

Beer Entusiast logo_outline

 

Alt over er en uforkortet pressemelding.
Vi legger til at Beer Enthusiast i dag har blant annet Sierra Nevada, St Austell, Midtfyns Brygghus, Sundbytunet, Kinn Bryggeri og Kiuchi Brewery i sin portefølje og at Autsmann er også på vei inn.

 

 

Skriv en kommentar