Ukens anbefalte øl – BrewDog, Trashy Blonde

Ukens anbefalte øl – BrewDog, Trashy Blonde

BrewDog er i vinden for tiden og da faller det naturlig for oss å anbefale en øl derfra denne uken. Valget falt på «Trashy Blonde», som er tilgjengelig hos flere av våre dagligvarekjeder og som artikkelforfatteren gjerne har stående i kjøleskapet i sommerhalvåret. Utfordringen her er at konen også liker denne svært godt.

«Trashy Blonde» har et gyllent fristende utseende, men fremstår samtidig litt uklar, eller mer korrekt ufiltrert. Hodet er tett og fint og ikke overraskende av de lyseste. Den dufter av blomster og frisk humle. Den er med andre ord fristende der den står foran oss. Kroppen er kraftigere og har mer maltsødme enn det vi forventer utfra duften og alkoholinnholdet (4,1%). Avsluttningen er en fin bitter ettersmak. «Trashy Blonde» er lett å like og ettersmaken gir ytterligere rom for nytelse.

Trashy Blonde

Skriv en kommentar