Musikkfestival med bredt ølutvalg

Musikkfestival med bredt ølutvalg

Festidalen begynte som litt sprø idé blant gode venner. De arrangerte en musikkfestival, eller rockefestival om du vil, på et jorde i en liten bygd i Sunnhordland. Etterhvert har både festivalen og vennegjengen vokst. Vi snakker nå om et arrangement som folk fra de fleste steder i kommunen med som frivillige, og som inneholder det meste fra skriveverksted  for barn til næringsseminar og fra konserter i strandkanten til konserter på vel 500 meter.

Arrangørene ser ut til å beordre fremmad i alle retninger og nytt av året er «Bierstube» inne på festivalområdet. Utvalget er ikke myntet på øl-nerder, men de har satt sammen en selektert meny fra Ringnes’ og Hansas HoReCa-utvalg, som bør kunne gi et innblikk i ølets verden for dem som er nysgjerrige. Brooklyn Brewery og BrewDog står ikke overraskende i forkus her. Vi håper dette blir en suksess, slik at det blir utvidet på neste festival og at andre festivaler tar opp tråden.

Artikelforfatteren vil være til stede bak disken på fredagen.

Generell informasjon om festivalen finnes her.

 

Skriv en kommentar