01.08.2013 – Den internasjonale IPA dagen

01.08.2013 – Den internasjonale IPA dagen

1. august er det igjen klart for den internasjonale IPA dagen, en av mange øldager som har dukket de siste årene. #IPAday startet i 2011, og har raskt blitt den største virtuelle ølevent med over 12000 tweets av #IPAday i fjor.

Hundrevis av eventer har blitt arrangert i forbindelse med den første torsdagen i august, og #IPAdagen. Disse har vært smakinger, festivaler og middager i IPAens navn, dog har de fleste vært i USA. Det er ikke planlagt noen slike eventer i Norge etter det Ølportalen har kjennskap til, men om det finnes noen spesielle hendelser her i landet denne dagen kan det gjerne sendes informasjon til tips@olportalen.no.

Vi mistenker at det dukker opp et eget «badge» på Untappd denne torsdagen.

Vis 2 kommentarer

  1. Passer jo bra at jeg har planlagt å flaske min første selvbryggede IPA akkurat den dagen! 🙂

  2. Det finnes vel få bedre dager å feire noe slikt på Statherian!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.