Ukens anbefalte øl – Evil Twin, Bikini Beer

Ukens anbefalte øl – Evil Twin, Bikini Beer

«Lets be frank – this is a sissy beer. 2,7% alcohol, attractively light bodied and annoyingly well balanced hops. Put on your best bikini and enjoy this very very drinkable beer in the sun, at this summer’s festivals or even better use it to slowly seduce your ragging friend with anxiety for craft beer.»

Evil Twin Bikini

Alkoholsvakt øl er i vinden som aldri før, og ikke uten grunn. De siste skuddene på stammen har jo et smaksbilde som absolutt drar tankene mot tyngre skyts enn hva vi er vant med f.eks. Blå-Pripps og Brigg….

Her på berget har jo Lervigs ”Johnny Low” høstet strålende kritikker, men denne gangen skal vi ta for oss danskenes bidrag til lettølsegmentet, nemlig Evil Twins ”Bikini Beer”.

Det er Mikkellers bror Jeppe som skjuler seg bak navnet Evil Twin, og Jeppe står ikke tilbake for broren når det kreativ ølbrygging. Litt av de samme nomadetendensene har han tydeligvis også, for dette ølet er faktisk gjestebrygget hos nettopp Lervig i Stavanger.

Ølet er en real smaksbombe og det er helt ufattelig at vi her snakker om et brygg på 2,7%. Mitt eksemplar ble innkjøpt på Ølhandleriet på Mathallen, der en meget entusiastisk ekspeditør anbefalte det.

Om dette ølet kan vi bare si: Løp og kjøp, for du tror det ikke før du har smakt det!

Vis 2 kommentarer

  1. Hor mye kostet det for denne ølen?

  2. Synd at den vel ikke er å få her i det fjerne nord (Trondheim).

    Er muligens en liten trend å skape slike øl om dagen. På Bishops Arms (Karlstad) fant jeg To Øl Sundancer på 3%. Knall.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.