Ikke tunnelproblemer for Ægir

Ikke tunnelproblemer for Ægir

De som er litt kjent i geografien i Sogn og Fjordane vet at Gudvangatunnellen, som for tiden er stengt etter brann, har sin østlige åpning i rettning mot Flåm. Vi tok kontakt med Evan Lewis for å høre om dette førte til problemer for bryggeriet. Han beroliget oss med at de har råvarer så det holder en stund til, og at det meste som sendes ut og kommer inn ikke går via Gudvangatunnellen, men østover, ettersom det er her distributøren holder til. Hans eneste bekymring var kyrene som får mask (maltrester etter bryggingen) som en del av foret. Bonden som henter dette bor på vestsiden av tunnelen, og får således ikke hentet før tunnelen er åpnet. Container er leid inn til oppbevaring frem til tunnelen åpnes igjen.

Skriv en kommentar