Nydalen Bryggeri og Spiseri åpner på fredag

Nydalen Bryggeri og Spiseri åpner på fredag

Oslos nye bryggeripub, Nydalen Bryggeri og Spiseri gjør seg klare til åpning kommende fredag. Bryggeriet, som har samme drivere som Amundsen Bryggeri og Spiseri, holder til i de tidligere Bølgen og Moi lokalene i Nydalen. Tidligere Schouskjelleren bryggmester John Hudson er bryggmester, og de sikter på å ha en årlig produksjon på 150000 liter.

Konseptet vil være mye av det samme som på Amundsen, med fokus på norsk husmannskost, åpent bryggeri og 24 øl på fat. Lokalet vil være noe større enn i Amundsen, med over 200 plasser kombinert. Åpningen vil være fredag 23. august klokken 11.00, og de vil kommer til å ha egne øl på kranene sine fra dag en. Ryktet sier at at de kommer til å ha både pils og pale ale tilgjengelig, så det er bare å stikke inn hovedsstadens nyeste bryggeripub denne helgen.

Vis 2 kommentarer

  1. Egne øl på kranene var bare en bløff… Amundsen Pale Ale kan kanskje gå for «egne øl», men bryggingen i Nydalen skal visstnok først starte neste uke. Uansett et famntastisk flott lokale, stappfullt med gjester og greie øl på kran.
    Hadde forventet enda bedre utvalg, men det kommer kanskje etterhvert?

    1. Enig med Torsken, flotte lokaler og deilig uteservering. Savner dog bedre utvalg på tapp, flere gjestetårn. Matmenyen er praktisk talt identisk med Amundsen, den store forsen for meg er at jeg har under 5 minutter å gå opp 🙂

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.