Tim Webb til Bergen

Tim Webb til Bergen

Pressemelding:

Bergen Ølfestival har gleden av å kunne presentere den verdenskjente ølskribenten Tim Webb i Bergen! Webb, som av mange betraktes som «arvtageren» til den legendariske ølforfatteren Michael Jackson, kommer tilfeldigvis innom Bergen på ferie men har sagt seg villig til å ha en aldri så liten lanseringspresentasjon av «Den nye store ølboka»!

Boken, en storformatsutgave med rike illustrasjoner, tar sikte på å fortsette tradisjonen til Michael Jackson’s «Den store ølboka» som ble regnet som «bibelen» på øl i sin tid. Den er skrevet i samarbeid med ølguruen Stephen Beaumont fra Canada. Her får vi presentert en reise i ølets verden, fra Skandinavia, Sentral-Europa, Amerika, Asia og Afrika: produksjonsmetoder, drikkekulturer og bruk av øl til og i mat. Og ikke minst er det stort fokus på småskalaprodusentenes renessanse de siste årene.

Alle ølentusiaster bør få med seg denne begivenheten – dessverre kan ikke Tim stille på selve festivalen, men vi får i alle fall anledning til å møte ham i levende live. Det vil dessverre ikke være anledning til å kjøpe boken direkte på dette uformelle møtet, men den kan bestilles direkte fra forlaget (http://www.pegasus-forlag.no/index.php?ID=Bok&counter=2050) eller kjøpes i bokhandlere i Bergen allerede nå.

Sted: Bryggen Tracteursted, Bryggesmauet
Dato: tirsdag 27. august
Tid: kl. 17.00 til ca. 18.00
Entre: gratis!

Det vil bli servert lett snacks og selvfølgelig god anledning til å kjøpe godt håndverksbrygg på Tracteuren til presentasjonen!

Vi minner ellers om bergen ølfestuval vorspillet i dag kl 20 på kvarteret

Vel møtt!

Hilsen Stian Krog
Leder, Bergen Ølfestival

Skriv en kommentar