Tim Webb til Nøgne Ø

Tim Webb til Nøgne Ø

Pressemelding

Tim Webb til Nøgne Ø
Lørdag 14.september avholder vi Zwanze Day på Nøgne Ø. Dette er et eksklusivt arrangement som kun finner sted på 46 steder verden over denne dagen. En av verdens mest fremtredende ølskribenter, Tim Webb, har satt av tid til å besøke Nøgne Ø denne dagen, og han vil signere sin nye bok Den nye store ølboka.
 
Tim Webb (red.) & Stephen Beaumont: Den nye store ølboka.
De siste par tiårene har avdøde Michael Jacksons Den store ølboken oppnådd kultstatus både i Norge og internasjonalt. Innen den ble utsolgt for et par år siden hadde den solgt én million eksemplarer i originalutgaven, hvorav 13 000 eksemplarer bare i Norge.
 
Den nye store ølboka har satt seg som mål å videreføre posisjonen som den fremste internasjonale ølbibelen. Tim Webb er som sin forgjenger Michael Jackson, en av verdens meste kjente ølskribenter og fremtredende i CAMRA (Campaign of Real Ale) i England. Medforfatter Stephen Beaumont har en tilsvarende posisjon fra sitt ståsted i Canada. I forordet retter de begge en stor takk og honnør til sin legendariske forgjenger og inspirasjonskilde, Michael Jackson.
 
Boka er rikt illustrert med et tiltalende design i stort format, og tar oss med på en fascinerende reise i ølets fotspor: Hvordan det har oppstått, om ulike ølsorter og om hvordan de drikkes og brukes rundt om i verden. Her fortelles om øl fra Skandinavia, Sentral-Europa Amerika, Asia og Afrika; om produksjonsmåter, drikkekulturer og bruk av øl til og i mat. Og ikke minst viser forfatterne hvordan småskalaøl har fått sin renessanse de senere årene, slik vi også kjenner utviklingen fra Norge.
 
Boken koster normalt kr 449,- men denne dagen selger vi den på bryggeriet til kun kr 395,-. Samtidig får du en unik sjanse til å hilse på, og ikke minst få en personalisert hilsen fra forfatteren i ditt eksemplar!
 
Mer informasjon om Zwanze Day på Nøgne Ø finner du her:
http://www.nogne-o-shop.no/products/zwanze-day-2013
 
Tim Webb & Stephen Beaumont: Den nye store ølboka
Orig. tittel: The World Atlas of Beer
Pegasus forlag 2013
Oversatt av Rune R. Moen
Ib.256 s. Ill. Stort format. Veil. kr. 449,-
ISBN 978-82-442-0122-3

 

dennyestoreølboka

Skriv en kommentar