Tim Webb på Norgesbesøk

Tim Webb på Norgesbesøk

Den nye store Ølboka -Tim Webb & Stephen Baumont

Tim Webb er av mange regnet som arvfølgeren til “The Beer Hunter” Michael Jackson, og i forbindelse med lanseringen av “Den nye store ølboka” kommer han til Norge for å promotere sin nye bok. Michael Jackson skrev “The World Guide to Beer” som i sin tid var regnet som en form for “ølbibel”, og det har blitt nevnt at den nye boken til Tim Webb og Stephen Beaumont vil være en moderne “ølbibel”. Boken har fokus på de siste tiårs utvikling i ølverden, bryggeteknikker, tradisjoner med mer.

Vi har tidligere skrevet om hans besøk til både Bergen Ølfestival og Zwanze Day, men dette er ikke de eneste arrangementene han kommer til å være med på.

  • 12. september besøker han både Haandbryggeriet og Aass, og fra klokken 18.00 vil han holde et foredrag om utviklingen på ølmarkedet på Gildehallen på Aass. Der vil også bli mulig for å kjøpe signert eksemplar av boken.
  • 13. september klokken 18.00 vil han holde et foredrag med påfølgende boksignering på Eldorado Bokhandel i Oslo.
  • 14. september vil det være offisiell lansering på boken på Lorry klokken 12.00 til 13.30. Deretter vil han kjøre til Nøgne Ø for å være med på deres Cantillon arrangement Zwanze Day.

Ølportalen kommer til å gjøre et dybdeintervju med Tim, så om det er noe du som leser lurer på er det legge inn dine spørsmål i kommentarfeltet, så tar vi det videre til intervjuet.

Tim Webb

Skriv en kommentar