IKT-NM i hjemmebrygging

IKT-NM i hjemmebrygging

Man skjønner at hjemmebryggingen har nådd nye høyder når det nå arrangeres IKT-NM i hjemmebrygging!

Som det heter i innbydelsen til arrangementet er hjemmebryggermiljøet i Norge er fullt av IT-folk. Initiativtagerne mener derfor det er på tide å arrangere det første «IKT-NM i Hjemmebrygging».

Arrangementet blir avholdt i Bouvets lokaler på Torshov i Oslo fredag 1.november. Selve konkurransen vil bli holdt både som Publikums Favoritt og med fagdømming på stedet og det vil være rikelig med fine premier. Sponsor for arrangementet er Bryggselv.

Arrangementet er fulltegnet for deltagende brygg, men du kan kjøpe billett til arrangementet her. Følgende IKT-bedrifter er representert:  Novanet, Arktek, Accenture, Visma, Flo/IKT, Bouvet, Telenor, Finn, Teknograd, Roaf, Conduct, Telecomputing, PayEx, Logic, Universitetet i Bergen og Universitetet i Oslo.

Skriv en kommentar