Kaizers Orchestras Siste Dans

Kaizers Orchestras Siste Dans

Som de fleste litt musikkinteresserte nok har fått med seg skal Kaizers Orchestra legge inn årene etter at de er ferdige med den pågående turnéen, som avsluttes med 5 konserter på DnB Arena i Stavanger. Janove Ottesen og gjengen gjør det meste skikkelig når de først er i gang og i anledning avslutningen har de fått Lervig og Mike Murphy til å brygge en spesialutgave av Lucky Jack. Det er laget 5 000 liter, med alkoholinnhold på 5,6%. Vanligvis tørrhumles Lucky Jack med med Citra mens det i denne batchen er brukt Cascade og Centennial. I følge bryggeren selv «one of, if not the best combo’s of hops ever known to hop heads!».

Ølet, som har fått navnet «Siste Dans» vil utelukkende bli tappet på «kegs» og blir solgt på de 5 konsertene i Stavanger. Dersom det skulle bli noe til overs vil dette blitt gjort tilgjengelig for «de første som spør» sier bryggeren.

Billetter til konsertene kan kjøpes her.

Vis 2 kommentarer

  1. Tar gjerne i mot restene av brygget 🙂

  2. Snakket med Mike på kveldens konsert med Kaizers og Lervig har planer om og tappe denne på flaske så gleder meg til det! Kjempegod øl, elsker Lucky Jack men denne var bedre!!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.