Kåring av Årets Ølhund

Kåring av Årets Ølhund

Utmerkelsen Årets Ølhund kan i år feire 40-års jubileum, og selv om den ikke har vært delt ut alle disse årene er den nå tilbake som en årlig happening. Blant de mest kjente som har mottatt prisen er Rolv Wesenlund, Jahn Otto Johansen, Tore Skoglund, Odd Børretzen, Kari Svendsen og fjorårets vinner Pondus, og hans far: Frode Øverli.

Årets Ølhund er en utmerkelse som ble innstiftet av Bryggeriforeningen i Norge for å hedre personer ”som på uegennyttig grunnlag har gjort norsk øl store tjenester”. Lignende priser finnes i flere andre land.

Det er nå åpnet for nominering på Drikkegledes Facebooksider og vi håper det dukker opp en mengde gode forslag, men husk at poenget med prisen er å hedre personer utenfor bransjen som på ulike måter har vært gode ølambassadører.

 

Skriv en kommentar