Oversikt over Oktoberfester

Oversikt over Oktoberfester

Vi regner ikke listen som fullstendig og tar gjerne mot flere innspill.

.
14.09 Oktoberfestival i Fjaler
Facebook
«Her kan vi by på mykje kjekt for både store og små! Paraden går av stabelen 13:00
18:00 – 20:00 Oktoberfestmiddag i teltet med ompamusikk og underhaldning
20:00 – 22:00  Kåring av den lengste barten
Schamrock Lads varmar opp kvelden etterfølgd av storbandet Sommartider»

21.09: Oktoberfest Kooperativen, Hønefoss
Facebook
«Som en del av Norsia Feelgoodfestival arrangeres det Oktoberfest med Ompa-musikk fra Hünenwasserfalle Tirolermusikapelle. Garantert god stemning»

20-21.09: Oktoberfest Stryn
«Hjemmeside» / Facebook
«5-års jubileum for Oktoberfesten i Stryn Oktoberfesten i Stryn har fått ord på seg å være Norges beste oktoberfest. Velkommen til årets fest 20. og 21.september! Parade, ølsmaking, underholdning, oktoberfestmat, musikk og stor stemning. Oktoberfesten i Stryn arrangeres midt i sentrum og i år utvides området for å få plass til enda fleir feststemde ompagjester. Det blir set opp både sirkustelt og eit mindre intimtelt for dei over 2500 personane som er tilstades samtidig.»

26-29.09: Oktoberfest Spitsbergen (Svalbard)
Hjemmeside
«Du trenger ikke dra til Tyskland for å drikke gylne halvlitere til momsfri pris! Smak deg gjennom et omfattende utvalg av skummende varianter, naturligvis akkompagnert av ompa-musikk.»

27.-28.09: Oktoberfest i Oslo
Hjemmeside
«God tysk mat og drikke, underholdning og artister! For 13 gang i Oslo, mer moro enn noensinne!»  

27.-28.09 +
04-05.10: Oktoberfestivalen i Egersund
Hjemmeside
«Oktoberfest i Egersund har blitt en suksess. Mandssangerne og Berentsens Brygghus har gitt publikum, byen og folket gylne øyeblikk, kultur, fest og moro.»

28.09: Oktoberfest i Horten
Hjemmeside
«Oktoberfesten i Horten i fjor ble en stor suksess, og vi ønsker å etablere en årlig tradisjon rundt dette arrangementet. Vi selger tradisjonsrik Tyrolermat og drikke, bl.a. i samarbeid med Mikrobryggerier.»

28.09: Oktoberfest på Sarpsborg Torg
Hjemmeside
 Dag Solheim, Ronald Schnipfelgrüber, Tyrollerkapelle, Kokkelauget, Borg bryggerier

04-12.10 Oktoberfest Chateau Neuf (Oslo)
Facebook Facebook Event
«Over 1500 sitteplasser på langbord. Oktoberfest er strålende enkelt. Den første uka i oktober blir Chateau Neuf en utstrakt del av forbundsrepublikken Tyskland. Du finner din plass på langbordet, og skulder mot skulder sitter du med din sidemann og hiver innpå i timevis. Ølorkesteret spiller opp kjente og kjære drikkeviser og de Bayerske dj-størrelsene dj Stimmung Schwung & dj Kenny Herzlich drar stemningen gjennom taket.


07.10 UKA Oktoberfest (Trondheim)
Hjemmeside
Den tidens fornøyelser er i dag en av verdens største folkefester – og en UKEtradisjon, arrangert for første gang under UKA-95. 4000 studenter vil få muligheten til å oppleve festen når UKA for én dag åpner teltet i Dødens Dal og dekker langbordene for lærkledde mannelår og barmfagre studiner.

11-.10 Oktoberfest Drammen (Hovedscene, US)
Billettluka


11-12.10 Oktoberfest, med Ausekarane (Marineholmen, Bergen)
Facebook
«Velkommen til heidundrendes Oktoberfest i telt på Marineholmen (bak «Vil Vite»-senteret). Vi byr på ekte Schweinshaxe med alt av tilbehør, tyrolerorkester, dans og show med Ausekarane!»

 


19.10 Oktoberfest på Dyrskuplassen i Seljord
Hjemmeside
«Årets Oktoberfest kjem i heilt ny drakt; me inviterer i år til ein skikkeleg haustfest i eit stort telt, med lenger opningstid og ein svært bra og variera underhaldingspakke. Me serverar god mat som er ein Oktoberfest verdig, med Eisbein, Sauerkraut og Bratwûrst på menyen. Vårt ølsortiment er utvida, med mange ulike slag frå Aas Bryggeri, Nøgne Ø og Fjellbryggeriet.»


25.10 Den store oktoberfesten (Grimstad
Hjemmeside
«Vi hyrer inn feite band, fyller kranene med drikke, finner et par lederhosen og inviterer deg og dine til en begivenhetsrik fest.»

 

Vis 9 kommentarer

  1. 07.10.2013: OKtoberfest UKA, Trondheim
    https://www.uka.no/program/2-oktoberfest/
    «4000 studenter vil få muligheten til å oppleve festen når UKA for én dag åpner teltet i Dødens Dal og dekker langbordene for lærkledde mannelår og barmfagre studiner. 000 studenter vil få muligheten til å oppleve festen når UKA for én dag åpner teltet i Dødens Dal og dekker langbordene for lærkledde mannelår og barmfagre studiner. »

    Ser dog ut som om det er utsolgt. Well, får vel kun Dahls der og rølpefaktoren er høy 🙂

  2. Pengeauke uten sjel 90% av tiden

    1. Da er den lagt til, med 28. som er lørdagen og ikke 29. som står på ølklubbens sider.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.