Haandbryggeriet lanserer nytt lavalkoholøl

Haandbryggeriet lanserer nytt lavalkoholøl

I følge Haandbryggeriets Facebooksider lanserer de snart deres nye lavalkoholøl, Britannia. Dette er en 3,5% engelsk pale ale, så man kan forvente at den er litt mildere på bitterheten enn sin amerikanske bror. De putter ølet i den forholdsvis nye ølstilen India Session Ale, øl som er inspirert av IPA men med lavere alkohol. Til tross for å hente inspirasjon fra England er den humlet med amerikansk humle, som nok vil være med på å kunne gi et fruktigere øl. Det er ikke lenge siden Haandbryggeriet lanserte Humlesus på 4,5%, som har fått mye skryt, også her på Ølportalen. Ser vi en ny trend fra Haandbryggeriet?

Vis kommentar

  1. Ifølge familie i rett by (les: Drammen) er denne i hyllene på Meny Union Drammen.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.