Nøgne Ø på medaljehøst

Nøgne Ø på medaljehøst

Nøgne Ø

Nøgne Ø kan melde om at de har vunnet flere medaljer i utlandet, henholdsvis i Chile og i Hong Kong:

Chile Beer Cup

Chile Beer Cup arrangeres av Bierfest Magazine, og ble arrangert i Santiago 2 til 5 september. I juryen satt det fremtredende ølpersonligheter fra hele verden, Gordon Strong og Kristen England og Nick Branding for å nevne noen. Nøgne Ø´s Tindved fikk sølv mens det ble en bronsje for Nøgne Ø´s Imperial stout

Hong Kong International Beer Awards

For femte året på rad var duket for Hong Kong Internatinal Beer Awards, med konkurranse i 15 forskjellige kategorier. Vinneren i kategori Double IPA ble Nøgne Ø´s Two Captains, mens kategorien Brown Ale ble vunnet av deres Imperial Brown Ale.

Ølportalen gratulerer.

Vis 3 kommentarer

  1. Morsomt at et øl som i utgangspunktet er vinner av nm i hjemmebrygging vinner Hong Kong beer awards!

  2. Enig Atle. Dette gjorde denne begredlige høstdagen til en god dag.

  3. Smakte Tindved på Nøgne Ø i helgen da Zwanze Day ble avholdt .Fantastisk øl. Ellers vil jeg gratulere Jan Halvor Fjeld med fantastisk Humlehelvete . Gleder meg til dine videre planer. Hilsen fra Larvik Mikrobryggeri

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.