Ukens anbefalte øl: Erdinger Alkoholfrei

Høsten har kommet, og Oktoberfestene skyller innover oss som en blåhvit Tsunami fra de bayerske alper. Dette er en årstid som flommer over av Oktoberøl, høstøl og ikke minst hveteøl, og før du vet ordet av det er juleølet på plass. (I hvert fall i butikkene).

Ukens anbefalte øl: Erdinger Alkoholfrei

Ukens anbefaling er derfor et alkoholfritt øl. Det kan jo være greit å gi leveren en aldri så liten pause før man kjører på med den siste etappen av året.

Erdinger Alkoholfrei presenterer seg meget flott i glasset. Et uklart og «grumsete» øl med en flott kritthvit skumkrone. Begge deler viktige faktorer som må være tilstede for å sikre totalopplevelsen fort den pasjonerte hveteølentusiasten. Lettdrikkelig med en frisk lett syrlig smak. Dette er absolutt et edruelig alternativ da både smak, duft og utseende er svært så nære den ekte varen.

Erdinger Alkoholfrei er tilgjengelig hos de fleste velassorterte dagligvareforretningene. (Også etter kl 20:00!).

Skriv en kommentar