«Smalt & Godt» – Norsia NerdeFestival.

Puben Kooperativen i Hønefoss har lenge vært selve «ølstedet» på Ringerike - og ikke uten grunn.

«Smalt & Godt» – Norsia NerdeFestival.

Med rett i overkant av 100 øl på menyen, arrangement som «beertasting for dummies» , kompetente folk bar baren og markering av St.Patricks day komplett med innflydd Irsk pikekor, blir du fort populær hos tørste Ringerikinger.

10-12 Oktober går for første gang Norsia NerdeFestival av stabelen. Dette er en ølfestival for den genuint interesserte, og Ølportalen har i den forbindelse tatt en prat med driftsansvarlig og «festivalgeneral» Tor Simen Granum.

Så, hva kan vi vente oss på Kooperativen denne helga?

-Dette skal først og fremst være en hyllest til den gode smak, forteller Granum ivrig. I samarbeid med lokale produsenter kan vi tilby både oster og bakverk som man kan kombinere med godt øl, så her er det mulighet for å teste ut noen nye sammensetninger. Festivalen tjuvstarter allerede på Torsdagen med lukket arrangement. Her skal filmen om Michael Jackson vises og det blir prøvesmaking av noen MEGET eksklusive dråper. Det er en håndfull billetter igjen til visningen og de er tilgjengelige på Ringbillett.no.

Fredag og lørdag blir det mulighet for å smake sjeldenheter fra inn- og utland. I tillegg til Kooperativens eksisterende ølutvalg er det spesialbestilt et 30 talls øl som kun er tilgjengelig denne helgen. En representant fra AmKa/Beer Enthusiast vil være tilstede på festivalen hele helgen for å svare på evt krevende spørsmål rundt de forskjellige ølene. Dette blir en god mulighet til å lære mer om øl og å få treffe andre med de samme interessene. Hønefoss står i humlens tegn denne helgen.

Vi i Ølportalen gleder oss til festival, og ønsker Tor Simen og hans medarbeidere lykke til!

kooperativen

Skriv en kommentar