Brewmasters dinner på Ågot Lian
Brewmaster Dinner
Hvor: Ågot Lian, Trondheim
Når: Onsdag 9.10 kl 19:00
Pris: 600,-
Påmeldingsfrist: Mandag 7.10
I samarbeid med Beer Enthusiast har Ågot Lian fått besøk av Bockor Brouwerij fra Belgia. Sammen med kokken på Ågot Lian har de ordnet en fantastisk middag basert på gode trønderske råvarer og øl fra Belgia.
Kokken forteller dette om menyen.
«Klippfiskbaill»
– 50/50 Norsk klippfisk og potet. Klippfisken trekker i melk, så lages en grov farse med poteten, sitron og vårløk, som paneres og friteres. Serveres med majones, tilsmakt med malteddikk, syltet fenikkel.Bakt sei
– Løk: syltet løk, brunet løk og fritert løk. Potetfondanten er bakt i god olje i ovn.På desserten brukes det også maltsirup og sjokolade.
Skriv en kommentar
Skjul kommentarer