Pressemelding: Ølfestivalen 2013 på Nærbø

Pressemelding: Ølfestivalen 2013 på Nærbø

Til helgen, fredag 18 og lørdag 19 oktober arrangerer Jæren Ølklubb ølmesse for tredje gang.

Alle utstillere er nå på plass, og vi er svært stolte av spennvidden vi har oppnådd. Vi er helt sikre på at dette blir den bredeste og mest faglig kompetente messen som er arrangert i Norge i år.
Hele spekteret av produsenter kommer, alt fra store etablerte bryggerier som Ringnes og Berentsen, videre til suksessfulle Nøgne Ø som startet trenden med mikrobryggerier i Norge, Balde Brygg som er en liten produsent lokalisert i Søgne og selvsagt lokale hjemmebryggere som brygger og eksperimenterer støtt og stadig til egen nytelse.

Av personligheter som dukker opp kan vi nevne Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus, Sigrid Strætkvern, jobber hos Ringnes og forfatter av boka ”øl med kniv og gaffel”, Kjetil Jikiun fra Nøgne Ø og Evan Lewis fra Ægir.

Flere bryggerier vil lansere splitter nye øl på messen.

Ølet som ble produsert ifbm messen, Nærbøl, er nå nesten utsolgt. I flaskeform finnes det kun igjen ca 100 flasker på Vaaland på Bryne, og litt på fat hos diverse puber.

 

Ølportalen er òg kjent med at det blir nærmer 190 forskjellige øl fra over 30 forskjellige bryggerier. Så har er det mye å ta av. Ølportalen kommer tilbake med mer informasjon om vinnerne av vår konkurranse i løpet av dagen.

 

Skriv en kommentar