NM-vinneren fra 2012 vil ikke bli brygget

NM-vinneren fra 2012 vil ikke bli brygget

Vi har nettopp fått vite at eikebokken, som vant NM i hjemmebrygging i 2012, ikke ikke bli brygget hod Nøgne Ø, dette etter bryggerens eget ønske. Sikre kilder sier at ølet var basert på en forholdsvis avansert bryggemetode som er fullt mulig for en hjemmebrygger å få til, men som viste seg å være vanskelig å oppskalere til et stort bryggeri.

NM-vinneren konkluderte med at det ferdige ølet ville ligge såpass langt fra hans originale oppskrift at han valgte å avstå fra å brygge det.

Vis 5 kommentarer

  1. Det var synd. Både for oss og bryggeren. Det er utrolig mye glede i å se «sitt eget» øl i Polhyllene (eller i butikkhyllene i USA).

  2. Er vel enda mer juicy drama i denne saken, ref. post på norbrygg-forumet. Er det «hemmelig» ? =)

  3. Det er vel ingen ting hemmelig, oppfatter det ikke akkurat som et juice drama heller. Minner mest om en del misforståelser i flere ledd og kanskje ikke minst litt forskjellige forventinger av hva man må/vil gjøre av tilpasninger. Poenget er at ølet ikke vil bli brygget, en sak har som regel mer enn en side, her er det minst tre.

  4. Nettopp. Mente det var tilgjengelig materiale nok her til å utbrodere – og slik gjør det til en informativ artikkel fremfor en notis. 🙂

  5. Selvfølgelig, men en sak har alltid flere sider og en retferdig artikkel betinger at alle involverte skal få uttalse seg og gi sin versjon. Jeg tror de fleste er i stand til å lese litt mellom linjene i NORBRYGG tråden og gjøre seg opp en mening på egen hånd uten at det er så mye behov for å utbrodere og spinne videre på dette. Jeg synes det er bra at Ølportalen er litt bevisst på å konsentrere seg om fakta på en mest mulig positiv måte.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.