Pressemelding: Beer Enthusiast ekspanderer internasjonalt

Etter et år med suksess i Norge ekspanderer Beer Enthusiast, og under Stockholm Beer and Whisky Festival ble Beer Enthusiast Sweden lansert.

Pressemelding: Beer Enthusiast ekspanderer internasjonalt

Dette er starten på en utvidelse av firmaet i samarbeid med sin logistikkpartner og eier AMKA, og etter planen vil Beer Enthusiast bli å finne i 7 land i løpet av 2014.

Beer Enthusiast startet i Norge 12 april 2012. Siden den gang har firmaet vokst, og representerer i dag noen av landets mest profilerte håndverksbryggerier fra inn- og utlandet. Sierra Nevada, St Austell, Austmann, Balder Brygg og Birra Baladin er bare noen av produsentene i porteføljen, noe som har vært med på å gjøre oppstarten til en suksess. Nå har skal Beer Enthusiast ekspandere, og har store mål for Norden og nord-Europa.

Beer Enthusiast Sweden startet med et brak under Stockholm Beer and Whisky Festival 2013, og var en av messens mest besøkte stander. Beer Enthusiast representerer mange av sine produsenter i flere land, og under festivalen var blant annet Hornbeer og nystartede Austmann Bryggeri tilstede i det utvidede samarbeidet med Beer Enthusiast.

Sverige er starten på ekspansasjonen, som er planlagt for følgende land i 2014:

  • Finland
  • Danmark
  • Tyskland
  • Latvia
  • Lithauen

Ekspansasjonen av Beer Enthusiast tilstedekommer grunnet sitt samarbeid med logistikkpartner og eier AMKA, og vil føre til flere spennende lanseringer og ølprosjekter i tiden som kommer.

Ølportalen gleder seg til å følge med på fortsettelsen!

Vis kommentar

  1. Bare å gratulere samt ønske lykke til! Mye godt øl på den lista.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.