Nøgne Ø sliter med å dekke etterspørselen

Nøgne Ø sliter med å dekke den store etterspørslene for tiden. Med eksport til 27 land blir det en del logistikkutfordringer med dagens bryggeri.

Nøgne Ø sliter med å dekke etterspørselen

Nøgne Ø sliter med å dekke den store etterspørslene for tiden. Med eksport til 27 land blir det en del logistikkutfordringer med dagens bryggeri. Det er flere juleøl som krever en viss modningstid for å bli klare til jul, så bryggeriet startet allerede med brygging av disse så tidlig som i påske. Men dette sammen med et lite knippe andre spesialbrygg skaper utfordringer når etterspørslene etter alle standardølene samtidig øker.  I følge daglig leder Tore Nybø skal alle som bestiller få øl, men ikke alle kan regne med å få like mye som de ønsker. En leveringsdyktighet på mellom 70-80 prosent er noe vi må leve med for tiden legger han til. Bryggeriet sprenger i år milliongrensen og regner med å selge mellom 1,1 og 1,2 million liter øl mot 900.000 liter i 2012.

Bryggeriet har derfor startet planleggingen mot å flytte inn i større og mer praktiske lokaler i nær fremtid. Se også reportasje fra NRK her.

 

Skriv en kommentar