IKT NM i Hjemmebrygging

IKT NM i Hjemmebrygging

Hjemmebryggere er en svært uensartet gruppe. De finnes i de fleste samfunnslag, i de fleste geografiske områder og i de fleste yrker, men av en eller annen grunn ser det ut til at lærere og ansatte innen Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) er sterkere representert enn andre yrker. En IKT-gjeng i Oslo og omegn tok dette alvorlig og arrangerte like godt et eget hjemmebryggermesterskap for IKT-ansatte.

Det hele begynte som en tråd på diskusjonsforumet på Norbrygg.no og første helgen i november stilte Bouvet , der primus motor for arrangementet Anders Volle er ansatt, sine lokaler i Myrens verksted på Torshov i Oslo tilgjengelig. Dermed var det duket for historiens første IKT NM i Hjemmebrygging. Ølportalens skribenter valgte andre oppgaver den helgen, men rapportene vi fått inn går på at det var god stemning, god kvalitet på brygg i både flaskekonkurranse og publikums favoritt og ikke minst mange trivelige ølinteresserte mennesker. Totalt var 37 ulike brygg med i de to konkurransene og ca. 240 publikummere stilte opp. Hovedsponsor var Bryggselv.

IKT NM Dommere

Dommerpanelet i «dyp konsentrasjon» under bedømmingen av flaskekonkurransen
(Foto: Stian Danenbarger)

Resultat i flaskekonkurransen:

1. Jon Andreas Pretorius, Hafslund
2. Colin Eick, Håkon Zahl (Schlumberger), Stian Danenbarger (Bouvet), Wolfgang Roger Eick
3. Kåre Blakstad (Finn.no), Kristian Nordal (Arktek)

Resultater publikumsfavoritt:

1. Colin Eick, Håkon Zahl (Schlumberger), Stian Danenbarger (Bouvet), Wolfgang Roger Eick
2. Harald Berge (Roaf)
3. Kristian Otnes (Bouvet
4. Kåre Blakstad (Finn.no), Kristian Nordal (Arktek)
5. Erik Ingebrigtsen (Aker Solutions)
6. Arnstein Søndrol (Bouvet)

IKT NM Vinnere

Vinnerne av publikumsfavoritten:
Stian Danenbarger (Bouvet), Wolfgang Roger Eick, Håkon Zahl (Schlumberger) og Colin Eick.
(Foto via: Stian Danenbarger)

 

Oppskriften på publikumsfavoritten.

Oppskriften på publikumsfavoritten.
(Foto: Colin Eick)

Om hjemmebryggende lærere aner vi ikke.

 

 

Skriv en kommentar