Mat og øl fra Trøndelag
Fredag 6. desember kl 18:00 inviterer sjømatkjøkkenet Ågot Lian i samarbeid med Bryggeri- og drikkevareforeningen, til en kveld med fokus på god mat og drikke fra Trøndelag.
Mat og øl fra Trøndelag
Vert: Petter Nome fra Bryggeriforeningen
Når: 6.desember
Inngang: 200,-
Åpningstid: Fra kl 18:00
Hvor: Ågot Lian ved Torvet i Trondheim.
Flere av produsentene og distributørene vil delta med sin førstehåndskunnskap om produktene. Det blir kvalitetsmat fra Røros, Oppdal, Frosta, Levanger, Kvikne, Åfjord, Hitra, Frøya – både fra sjø og land: skalldyr, fisk, grønnsaker og kjøtt tilberedt på ulike måter.
I en en slik sammenheng er godt drikke en selvfølge, og denne kvelden blir det servert øl fra bryggerier fra Inderøy, Frosta, Steinkjer og Trondheim.
I tillegg til dette kommer Gustav Jørgensen innom for å snakke om sin nye bok «Skummende lidenskap – fem stabeiser og deres øl».
Dette blir en kveld der den gode samtalen rundt mat og brygg fra Trøndelag er i fokus!
Skriv en kommentar
Skjul kommentarer