Pressemelding: Bakke Brygg AS flytter!

For å møte den økende interessen rundt hjemmebrygging av øl, satser Bakke Brygg AS friskt og utvider virksomheten sin. 17. desember flytter den nystartede bedriften til store og flotte lokaler i Fjordgata 9.

Pressemelding: Bakke Brygg AS flytter!

Foto: Ølportalen

Hjemmebrygging av øl er en hobby i sterk vekst, noe som merkes godt hos Bakke Brygg som nå holder til på Bakklandet. Aviser og magasiner har oftere og oftere artikler og omtale om øl og hvordan du kan lage dette selv. -Vi legger godt merke til dette i butikken. Det kommer hele tiden innom nye folk som er oppriktig nysgjerrige og interesserte i dette med hjemmebrygging, sier Tobias Johan Karlsen, daglig leder i Bakke Brygg.

For å møte denne økende interessen, har bedriften besluttet å flytte til nye lokaler. -Hvis alt går etter planen, åpner vi i den nye butikken i Fjordgata 9 den 17. desember, forteller Karlsen. -De nye lokalene gir oss først og fremst mye bedre plass til utstilling av varer, varelager og kundebehandling. Kundene våre skal kunne gå inn i butikken og føle at her kan de virkelig få fatt i alt de trenger til hjemmebrygging. Vi har stor tro på at vi med denne flyttingen kan håndtere videre vekst i lang tid fremover. Samtidig gir det oss også muligheten til å satse på kurs- og konferansesegmentet innen ølbrygging. Dette er en del av markedet vi har stor tro på fremover, sier Karlsen. -Det blir spennende å være litt kjærringa mot strømmen når de fleste andre snakker om Midt-Byens drastiske tilbakegang. Vi tror Midt-Byen er et attraktivt sted for spesialbutikker og forventer at vi kan vise at Midt-Byen er liv laga i mange år framover.

-Vi er en liten og nystartet bedrift, men har allerede fått et godt fotfeste blant hjemmebryggere i Trøndelag, sier Sverre Farstad, styreleder i Bakke Brygg. -Våre relativt forsiktige anslag for første driftsår er allerede passert. For å møte utfordringene i markedet, må vi tørre å satse videre. Vi har stor tro på at flyttingen vil hjelpe oss til å bli en av landets beste totalleverandører innen råvarer, utstyr og kunnskap rundt hjemmebrygging av øl, sier Farstad.

Skriv en kommentar