Ny brygger på Voss Bryggeri

Det tikket inn et rykte til redaksjonen om at Ian Greene, på Voss Bryggeri, hadde fått hjemlengsel og hadde fått seg jobb i USA. Vi tok selvsagt kontakt med bryggeriet for å høre om det var noe i dette.

Ny brygger på Voss Bryggeri

Dag Jørgensen bekrefter at Ian har sagt opp. Dette fordi hans samboer Amanda, som kom til Norge med ham, og nå jobber på Tre Brør Café på Voss, har kommet inn på et studie ved Portland Universitet. Dette er en mulighet hun ikke kan la gå fra seg og det fører til at det denne gangen er Ian som blir med på lasset. Han fortsetter:

Hvordan påvirker dette bryggeriet?
– Selv om vi gjerne skulle beholdt Ian lenger er ikke dette så veldig dramatisk for Voss Bryggeri. Vi har allerede ansatt Andrew Rathband fra Dundee. Han har samme utdannelse som Ian, ved Harriot Watt i Edinburgh, og har opparbeidet seg en bred og relevant internasjonal erfaring.

Hva skjer fremover?
– Vi har hatt stor glede av Ians kompetanse under oppstarten og kommet en lang vei på den korte tiden han har vært hos oss. Nå ser vi fremover mot et spennende 2014 med mange spennende oppgaver, som utvidelse av kapasitet, bedre logistikk og ikke minst nye og spennende øl.

Voss Bryggeri Utstyr Tank med logo

Ian og Amanda under byggeoppfølgingen av bryggeriet.

Kommer dere til å opprettholde kontakten med Ian?
– Selvsagt, Ian har allerede flere spennende ting på gang «over there» og vi kommer sikkert til å samarbeide også i fremtiden.

Når begynner Andrew?
– Han begynner i januar og får en god overlapp med Ian. Dette sikrer at våre eksisterende øl blir brygget likt fremover.

Ølportalen kommer selvsagt tilbake med mer om Andrew Rathband og Voss Bryggeri, når han er på plass på Voss.

Vis 4 kommentarer

  1. Spennende utvikling, sa de noe om hvor Andrew kommer fra?

  2. Han har ihvertfall jobbet som brygger på Black Sheep, Inveralmond og BrewDog Fraserburgh. Hvor han har jobbet i det siste vet jeg ikke.

  3. Det var jo litt trist, Ian kunne fort markert seg som litt av en karakter i det norske mikrobryggeri-sirkuset… 🙂

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.