Ukens anbefalte øl: Kissmeyer Two Front Teeth

Adventstiden er over oss, og julen banker på døren. Ølportalen benytter derfor anledningen til å anmelde et til av de mange danske juleølene som ble lansert på Vinmonopolets novemberslipp: Kissmeyer Two Front Teeth - et øl til julematen

Ukens anbefalte øl: Kissmeyer Two Front Teeth

Kissmeyer - Two Front Teeth

Alkohol: 7,5%
Varenummer: 199901

Danskene er ikke så hysteriske som oss med juleøl, men de har noen som har funnet veien til polet. Dette ølet er ett av disse. Dette er et øl som passer ypperlig til den danske juleanden, men jeg tror òg at dette kan passe like godt til svineribba, surkålen og sviskene.

Ølet har en nydelig fin rødlig farge med et lett skum. Aromaen gir meg ikke mye, men jeg kjenner litt malt og tørkede frukter. Smaken bærer preg av at danskene brygger sitt juleøl på belgiske øltradisjoner, med karamell og en litt stikkende smak. Et godt juleøl, som passer bedre til kraftig mat enn til kos.

Skriv en kommentar