Ølportalen ønsker din hjelp!

Ølportalen ønsker din hjelp!

Vi i Ølportalen ønsker hjelp til å holde portalen på beina, derfor har vi opprettet en tidsuavhengig «crowdfund» som vi håper kan bidra med litt penger til vårt arbeid. Vi gjør alt arbeid med portalen på fritiden og har kun utgifter på dette. Derfor ønsker vi bidrag til å dekke diverse utgifter i forbindelse med driften. Dere bestemmer selv hvor mye dere vil bidra med – alle monner drar.

Våre utgifter er vedlikehold og leie av nettsted/webhotell, utsendelser av konkurransepremier, reiser i forbindelse med intervju og arrangement som vi ønsker og dekke, samt diverse administrasjonsutgifter.

Håper dere vil hjelpe oss, slik at vi fortsatt kan formidle det gode budskap om øl.

Gi ditt bidrag på denne siden.

Med vennlig hilsen
Tommy Holen Helland
– Redaktør

Skriv en kommentar