To øl i konkurransen Årets Matfunn

To øl i konkurransen Årets Matfunn

Smak er et arrangement for HoReCa-bransjen (Hotell, Restaurant og Catering) som arrangeres hvert tredje år på Norske Varemesser på Lillestrøm. Arrangementet har, i tillegg til utstillingsmesse, faglig program under fanene «Mat og Drikke», «Dagligvarer», «Utstyr», «Interiør & Design» og «Øl, Vin og Brennevin», samt forskjellige konkurranser. En av disse konkurransene er «Årets Matfunn». Her er det nominert 32 produkter, hvorav 6 går under kategorien drikke. Blant disse er Nøgne Øs #1000 /#1001 og Fjellbryggeriets Lun. Alle produkter i konkurransen er påmeldt av produsentene selv.

Vi ønsker lykke til og er spente på hvordan disse klarer seg mot Hardanger Eplelikør, E+ fra Tine, Lofoten grov fiskeburger, Havsalt fra Jæren, Wiig Ketchup og de andre konkurrentene får vi svar på under messen 4. – 7. februar.

Skriv en kommentar