Austmann kjører tur retur til Kristiansand på ett døgn

Jeg fikk en telefon fra noen lettere frustrerte, men ved godt mot, Austmenn på vei ned til Kristiansand.

– Det kom oss for øret i dag at den etterlengtede polarishumlen vi skulle hatt i går ikke kommer i tide.

Gjennom en rekke tilfeldigheter, som ligger helt utenfor Austmanns kontroll, har leveringen av den nye polarishumlen blitt forsinket. Derfor tar Austmann saken i egne og kjører til logistikksentralen i Kristiansand, hvor humlen ligger.

– Dette skulle vi gjerne ha visst i går kveld, eller i dag tidlig. Da hadde vi kjørt tidligere. Nå blir det kjøring gjennom natta! Det er viktig for oss å holde det vi lover til kundene våre, da gjør vi det vi må gjøre. Nå skal vi innom og fylle på kaffe og bensin!

Ølportalen ønsker dere en god tur! Kjør forsiktig.

Vis kommentar

  1. Snakk om å gå de ekstra 163 milene for kundene sine 🙂

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.