Beer 14

Beer Enthusiast informerer om at brikkene for Beer 14 begynner å falle på plass.

Beer 14

24. og 25. april inviterer Beer Enthusiast til det de kaller «årets mest profesjonelle ølfestival». Festivalen arrangeres i Dansens Hus på Vulkan. Beer Enthusiast stiller selvsagt med produkter fra egen portefølje, men har også invitert andre bryggerier og konkurrerende importører.

Serveringen på selve festivalen vil blir utført av kvalifisert personell fra bryggeriene. Noe som gir mulighet for mer innsikt i produktene og generelt om produksjonen. I tillegg fristes det med ekspertpanel, «Masterclasses» og lukkede smakinger for HoReCa-markedet og Vinmonopolet.

Så langt er følgende bryggerier bekreftet: Nøgne Ø (NO), Baladin (IT) og Midtfyns Bryghus (DK), Brouwerij de Molen (NL) og Austmann Bryggeri (NO).
Og disse importørene: Strag og Malting House

Billetter vil, slik det nå ser ut, bli lagt ut i månedsskiftet februar/mars. Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon når det nærmer seg, men om du er av den utålmodige typen kan du følge festivalen på Facebook.

Skriv en kommentar