Ledige stillinger hos bryggerier i vest

Vi får stadig flere bevis på håndbryggerienes fremgang. Nå sist behovet for flere ansatte hos to av de store på Vestlandet.

Ledige stillinger hos bryggerier i vest

Foto: Ægir Bryggeri

Ægir Bryggeri har nylig lagt ut annonse der de søker etter logistikksjef. Stillingen er selvsagt på bryggeriets hovedkontor i Flåm og ønskede egenskaper er som følger:
«Du er ein person som er systematisk og organisert. Du er ryddig og har gode evner til å effektivt prioritere oppgåver. Du er ansvarsbevisst, initiativrik og sjølvstendig samtidig som du har gode kommunikasjonsevner og kan jobbe godt på lag. Du likar å vere i kontakt med folk, du er engasjert i produktet og følgjer med på kva som skjer i industrien.»
Dersom du er iteressert finner du hele annonsen på finn.no.

I tillegg vet vi at Ægir kommer til å søke etter en tapperiansvarlig (Packaging Leader) før de tar sommerferie, så skulle dette være drømmejobben tar sikkert Evan Lewis i mot en søknad før den tid.

Litt lenger sør søker Lervig Aktiebryggeri «Selger i nordfylket». Her dreier det seg om salg og levering til dagligvarebransjen. Førerkort er et krav og truckførerbevis er ønskelig. Søkere med salgserfaring blir foretrukket og aktuelle kandidater må bo i Nord-Rogaland. Dersom du er interessert tar du kontakt med Jo Brock på jo[a]lervig.no. Brock skal selv konsentrere seg mest om salg mot utelivsbransjen fremover.

Skriv en kommentar