Ukens anbefalte øl: To Øl, Reperationsbajer

To Øl fra Danmark har vært en stund på Vinmonopolet, men så god øl som dette kan ikke gå upåaktet hen,

Ukens anbefalte øl: To Øl, Reperationsbajer

To Øl Reperationsbajer

Bryggeri: To Øl

Type: Overgjæret

ABV: 5,8%

Varenummer: 573602.

To Øl ble lansert for det norske markedet på Haandverkerstuene i Oslo 24.mai i 2013, og på Vinmonopolet august samme år, og har i løpet av året fått mange tilhengere både blant utelivsfolket og de som drar på vinmonopolet for å handle sitt øl.

Tore Gynther og Tobias Emil Jensen, som startet bryggeriet i 2005, sier at deres mål er å lage kraftige øl med masser av smak og karakter. Det er noe jeg kjenner i dette ølet. Det er en god balansert og crispy pale ale. Et av deres mål er å lage lage øl man ikke glemmer, og de foretrekker kvalitet over kvantitet.

Tilbake til ølet. Ølet er lyst og har en fin humlearoma. Ølet er nærmest perfekt balansert og har en fin crispy ettersmak. Ølet er perfekt for dager der man ønsker å reparere, og ta det gjerne sammen med en god hjemmelaget hamburger.

To øl Reperationsbajer

To øl Reperationsbajer

Ølet er en vareprøve.

Skriv en kommentar