Austmann og Voss Bryggeri har brygget «The Hopressor»

Ian Greene, tidligere brygger hos Voss Bryggeri, kom i ens ærend til Trondheim og Austmann Bryggeri torsdag kveld for å brygge et siste brygg før han flytter tilbake til USA og Portland.

Austmann og Voss Bryggeri har brygget «The Hopressor»

«The Hopressor» er av det ekstreme slaget. Det er en dobbeltmesket black IPA, med over 500 kilo malt på 1000 liter. I koking klarte de ikke å få mer enn 9,5 kg med cascade, amarillo og simcoe-humle, men det er ikke så farlig for de skal tørrhumle med 3,5 kg med simcoe. Dette blir en humlebombe av de sjeldne, og som setter et verdig punktum for karrièren til Ian Greene i Norge.

Anders Cooper og Ian Greene sjekker mesken.

Anders Cooper og Ian Greene sjekker mesken.

Farge, sødme og smak testes

Farge, sødme og smak testes

Ingen vørter, men mye malt.

Ingen vørter, men mye malt.

Etter at vørteren er ute, må over 250 kilo (i tørr form) malt lempes.

Etter at vørteren er ute, må over 250 kilo (i tørr form) malt lempes.

Vi ønsker Ian Green lykke til i sitt nye bryggeri i Portland, Ex Novo Brewing. Trykker du på linken nedenfor finner vi en liten  videosnutt på hva som venter han i Portland.
http://exnovobrew.com/

EDIT: En liten feil ble det da redaktøren googlet det nye bryggeriet til Ian Greene, og tok feil bryggeri. Det var ikke The Oregon Public House, men Ex Novo Brewing – som også er et non-profitt bryggeri i Portland.

Skriv en kommentar