BrewDog letter på kilten

BrewDog forteller om nye øl som er på vei fra bryggeriet.

BrewDog letter på kilten

BrewDog forteller at de i 2014 kommer til å satse ekstra på sine kjerneøl. Men det kommer samtidig en rekke spennende nyheter fra det skotske bryggeriet.

Et av ølene som er på vei er en rødvinsfatlagret black saison. Ølet har ligget til lagring siden i fjor sommer. Kombinasjonen av smaker hinter til at dette i hvert fall kan bli en spennende skapning. Ølet er en mørk oppfølger til fjorårets Electric India. Et annet fatlagret øl som er på vei er Bourbon Baby. Ølet er basert på en skotsk ale som er lagret på bourbonfat og noe på romfat. Ølet vil ha noe lavere alkoholprosent enn det som er vanlig for fatlagrede øl fra BrewDog.

BrewDog informerer også at det er et nytt øl på vei i deres eksperimentelle AB-serie. AB:15, eller Salt Caramel Popcorn Barrel Aged Imperial Ale er også lagret på en blanding av bourbon- og romfat. Som navnet tilsier ligger dette an til å bli et spesielt øl med kombinasjon av salt karamell, toffee og vanilje.

Det siste ølet BrewDog kan informere om er er Blitz Cherry. Dette er en berlinerweisse på 2,1 prosent. Ølet er brygget med store mengder sure kirsebær og det blir lovet at selv om det er lavt alkoholinnhold, så vil ølet gi mye smak. BrewDog har tidligere laget varianter med aprikos og bringebær.

Hvor og når ølene fra BrewDog skulle finne veien til Norge er ukjent.

Skriv en kommentar