Trondheim Metal Fest satser på mikrobrygg

Til helgen arrangeres Trondheim Metal Fest for femte gang, og i år kan publikum velge blant flere øltyper.

Trondheim Metal Fest satser på mikrobrygg

Fordelt på 3 dager og 7 scener vil over 40 band gjeste trønderhovedstaden for å levere ei langhelg fullstappet med energifylte konsertopplevelser!

Torsdag 6. mars, åpningsdagen, er det klubbdag. Det feires med et lass gratiskonserter uten aldersgrense på Kulturhuset ISAK, mens Verkstedhallen, Blæst,Rock Heaven og Fru Lundgren lokker metalleliten på pubrunde med tre band på hver scene – godt fordelt sjangermessig.

Fredag og lørdag avholdes konsertene på Clarion Hotel & Congress Trondheim og Rockheim på Brattøra. Her vil du kunne få med deg Devin Townsend Project, Electric Wizard, At The Gates, Behemoth, Wolfheart, Carach Angren, Chelsea Grin, Mambo Kurt og mange, mange flere!

Øl og festival er noe som hører sammen på et grunnleggende plan, og for mange er det en essensiell del av konsertopplevelsen å ha et ølglass i hånda. Siden en del av personene som arrangerer festivalen er ølinteresserte, og til med har et par hjemmebryggere blant seg, ønsket de å tilby festivalpublikummet noe utover standardpilsen, som ofte er det eneste tilgjengelige på denne typen arrangement.

Derfor blir det i år satt opp en festivalbar dedikert et utvalg av håndverksbrygg på hovedvenuen, Clarion Hotel & Congress Trondheim, og bryggeri skulle velges var det lokale Austmann bortimot selvskreven.

Austmann representerer på mange måter det samme som både festivalen vår
og musikerne vi jobber hardt for å støtte opp om. Her er det lokal dugnadsånd,
viljestyrke, knallhardt arbeid og mot til å satse på kvalitet som legger grunnsteinen
for videre suksess. Ekte musikk fortjenes å bli nytt med ekte øl! I denne egne
håndverksølbaren vil man få kjøpt fire forskjellige øl fra fat, men kanskje ikke
helt i den innpakninga man er blitt vant til å se det.»

Stikk innom festivalens hjemmeside eller facebook for billetter og utfyllende informasjon.

Skriv en kommentar