Nye øl fra Kinn

Kinn Bryggeri har nå etablert seg i nye lokaler, og det nyter forbrukerne godt av. Mange nyheter, og en god gamle kjenning, er på vei til en ølhylle nær deg.

Nye øl fra Kinn

Tradisjon er Kinn sin tolkning av norsk tradisjonsøl. Espen Lothe har hentet gode minner fra oppveksten og fått frem et øl som minner om gårdsøl fra Honndalen i indre Nordfjord. Det er selvsagt brygget med både einer og litt røykmalt. ABV er på 5,5%. Tradisjon blir å finne i Vinmonpolets bestillingsutvalg fra i morgen, 7. mars. Bryggeriet beskriver ølet som svært anvendelig til mat og da spesielt rustikke retter.

Kinn Tradisjon med baketikett

Spesial har fra forrige uke vært å finne i enkelte gode dagligvareforretninger og vil nok bli tilgjengelige i flere om kort tid. Dette er en ny serie der frontetiketten vil være uforandret, men det vil bli laget forskjellige versjoner. Detaljer om dette blir å finne på baketiketten. Sjekk derfor denne om du ikke liker overraskelser.
Spesial nr. 1 er en lys og fruktig/krydret belgisk blond/saison.

Kinn Spesial med baketikett nr 1

Manna har ikke vært produsert på en stund på grunn av plassmangel, men etter at Kinn har flyttet i nye lokaler er produksjonen tatt opp igjen. Manna er en engelsk mild, med ABV på 3,7% og rikelig med malt og mørke smaker.

Kinn Manna med baketikett

Ivar Aasen, bryggeriets byggvin, skulle egentlig vært på plass i Vinmonopolets basisutvalg fra januar, men her ble det en forsinkelse og denne barley winen blir nå med i slippet i mars. ABV er 10,5%.

Kinn Ivar Aasen med baketikett

Skriv en kommentar