St. Patrick’s Day på Larvik Mikrobryggeri

St. Patrick’s Day på Larvik Mikrobryggeri

Over hele verden feires den irske nasjonaldagen St. Patricks Day med en tur på den lokale puben, live-musikk og det som hører til. Larvik Mikrobryggeri er en av disse pubene. Lørdag 15.mars åpner de dørene med irsk ånd, godt humør, og irsk live-musikk med gruppen «real roots». De drar igang med «sing along» og god stemning. Gruppen består av ; Tor Bjærke, Svein Krogstad, Svein Flusund, Magne Hvilen og Bengt Thaen.

I tillegg til to nybryggede stouter fra mikrobryggeriet har de flere stouter i baren slik at det vil være ti forskjellige stouter å velge mellom. Det vil bli også servert Irish Stew på irsk vis. (kr65)

Her er det duket for en kveld med lave skuldre, høy stemning og mye bra folk samlet.

Mikrobryggeriet åpner klokken 14.00
Bandet går på kl 21.00
Fri entré

Vis 2 kommentarer

  1. «Over hele verden»? Da tar men vel litt godt i?

  2. Kanskje litt å ta i ja. Jeg kan vel driste meg til å si «I store deler av verden»?

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.