Festmøte om øl på Studentersamfundet i Trondheim

Denne kvelden blir det servert både spennende foredrag og brygging av øl i Storsalen på Stundetersamfundet i Trondheim.

Festmøte om øl på Studentersamfundet i Trondheim

foto.samfundet.no

Ølrevolusjonen er over oss, og stadig flere får øynene opp for at øl er mer enn bare industriell pils. Endelig er det smakfullt øl å få i nesten en hver bar og dagligvareforretning her i Norge. I spissen for revolusjonen står små bryggerier, i Norge har vi de fire «store»; Nøgne Ø, Haandbryggeriet, Ægir og Kinn, og stadig flere kommer til. De store bryggeriene står igjen og lurer på hva i all verden som foregår.

Dette må selvfølgelig feires, og Studentersamfundet feirer på det viset de kan best, nemlig med et festmøte.

Til Studentersamfundet kommer gutta fra Austmann Bryggeri, en gjeng med bakgrunn fra huset, som i 2013 startet sitt eget bryggeri. Selv om bryggeriet er nytt, har de allerede 13 øl på Vinmonopolets lister og lesker struper både i Trondheim og i resten av landet. Utover de kommer også Eirin Korvald og Martin Borud som for øyeblikket forsker på øl. De har blant annet sett på hvordan mesketemperatur og sukkerprofil påvirker de gylne dråper.

Reservasjon: Reservering av bord åpner 48 timer før Samfundsmøtet starter. For reservasjon send mail til styret-huskoordinator (a) samfundet (dott) no. Ettersom møtet starter klokka 19.00 lørdag 5.4.14 , kan du altså reservere fra 19.00 førstkommende torsdag. I alle tilfeller gjelder førstemann til mølla–prinsippet. Bordreserveringen stenger fire timer før Samfundsmøtet starter.

Mer informasjon finner du her

festmøte_øl2 (1)

 

Skriv en kommentar